top of page

Raise Nation (New) Group

Public·26 members

Babica V Supergah Pdf 16l


Babica v supergah pdf 16l
Babica v supergah je priljubljena mladinska knjiga slovenskega pisatelja Miha Mateta, ki je izšla leta 2001 pri založbi Mladinska knjiga. Knjiga pripoveduje o zabavnih dogodivščinah babice Lenče, ki se po naključju polasti par superg, ki ji dajo neverjetne sposobnosti. Z njimi ujame tatu, obvlada rolko, na starem kolesu premaguje nepredstavljive vzpone, igra odbojko, na olimpijskih igrah doseže svetovni rekord in še marsikaj drugega. S pomočjo superg in skritih pomočnikov postane nepremagljiva in prava zvezda svoje ulice. Knjiga je polna humorja, domislic in presenečenj, ki bodo navdušila mlade bralce in bralke.


Download File: https://picfs.com/2w3Ain


Knjiga Babica v supergah je bila večkrat nagrajena in prevedena v druge jezike. Leta 2002 je prejela nagrado večernica za najboljše mladinsko leposlovno delo, leta 2003 pa nagrado desetnica za najboljše otroško ali mladinsko delo. Knjiga je bila prevedena v hrvaški, srbski, makedonski, češki in kitajski jezik. Leta 2006 je nastala tudi gledališka predstava po motivih knjige, ki jo je režiral Matjaž Latin.


Če vas zanima knjiga Babica v supergah pdf 16l, jo lahko prenesete na spletni strani [Wikivir], kjer je objavljena s pisnim dovoljenjem avtorja pod pogoji licence Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0. Na tej strani lahko izberete format datoteke, ki vam ustreza: epub, mobi, pdf, rtf ali txt. Knjigo lahko tudi kupite v spletni trgovini [Emka.si] ali v kateri od trgovin Mladinske knjige.


Če ste že prebrali knjigo Babica v supergah pdf 16l ali pa vas zanima več o avtorju Miha Matetu, si lahko ogledate tudi njegova druga dela za otroke in mladino, kot so Fanta sta nora nate, Zgodbe iz živalskega vrta, Zgodbe iz živalskega vrta 2 in Zgodbe iz živalskega vrta 3. Vse te knjige so ilustrirane s čudovitimi risbami Sama Jenčiča, ki je ilustriral tudi Babico v supergah. Miha Mate je bil tudi uspešen pisec za odrasle, med njegovimi najbolj znanimi deli sta romana Črna kronika in Črna kronika 2.


Upamo, da ste uživali v branju članka o knjigi Babica v supergah pdf 16l in da vas je navdušila za branje te ali katere druge knjige Miha Mateta. Želimo vam veliko bralnih užitkov!
  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page